Hostell versus hotell

Thon hotell Terminus midt i Oslokjernen

Thon hotell Terminus er et ganske nytt hotell som ligger midt i Oslo der man finner det meste av fasiliteter uansett om man skal kjøpe nye klær til seg selv eller barna eller bare handle noen flotte bursdagsgaver til dem man skal på besøk til og som man skal overraske.

Her er det veldig kort vei til natteliv, restauranter og mye annet som gir deg som tilreisende en smak av alt det som denne flotte storbyen har å by på for enhver smak. Oslo har både Operaen, Munch-museet,og masse annet å tilby og drar man til Oslo nesten uansett når det er på året så vil man garantert kose seg og finne aktiviteter og arrangementer som er midt i blinken.Noen av fordelene som man vil kunne benytte seg av som gjest her er blant annet et utrolig flott og splitter nytt Lounge-rom innredet i delikate toner med silkeputer og bekvemme sofaer. Her kan man bare sitte og nyte en deilig kopp kaffe mens man leser avisen og drømmer seg vekk til fjerne og eksotiske land.Kveldsmat og frokost er inkludert i hotellprisen din og kan inntas i spisesalen rett oppe i andre etasje. Dette rommet er helt nyoppusset og vil garantert falle i smak hos de aller fleste som bor hos Thon hotell Terminus. Det går også an å bestille seg en spa-pakke til seg og sin heldige utvalgte på the well, spa-området.Man vil betale litt ekstra for selve beliggenheten men det vil likevel være veldig rimelig å bo på dette hotellet og da kan man benytte seg av dette så mye man ønsker det. Om man reiser hit og skal bo på hotell sammen med sin kjære mann så kan man bestille et av de nyoppussede og veldig romantiske rommene for kjærestepar.

Det vil da også vanke en overraskelse med på kjøpet om man bestiller et av disse rommene. Fra 745 kroner per natt kan man bo på dette hotellet så hotellet er rimelig og holder en veldig god standard men ønsker man større rom så koster det selvsagt litt mer. Det finnes også møterom her slik at man kan ha møter med jobben sin på hotellet og om man ønsker dette så kan man også leie hele møterommet slik at man har rommet hele dagen og ettermiddagen. Møterommene er helt nye og innredet på en delikat måte, med friske farger for å inspirere og stimulere dem som bor her. Ledelsen i Thon-gruppen legger også jevnlig ut hotellrom som er gratis å prøve ut for alle.

ashe