Oslo sine hoteller

Nye klær til ferieturen

Ferie er vanligvis noe hele familien ser fram til, og kanskje er det ekstra gøy hvis dere tar med dere noen helt nye klær på turen. Du trenger ikke å dra til Syden for å kjøpe nye klær til familien. Det er også fint å ha med nye klær på hyttetur eller hotellferie her i Norge.

Alt øker i pris

Alt har blitt mer kostbart, enten det er klær til barn eller selve ferieturen. Har du ikke råd til begge deler, skal du selvsagt velge det viktigste. Men hvis du trenger noe nytt til barna, er ferie den perfekte anledningen. Skal du til Syden om vinteren, kan det også hende du finner sommerklær til barn på salg. Da gjelder det å slå til, og hvis dere skal på ferie, trenger ikke barna å vente helt til neste sommer med å bruke de nye klærne. Det er jo ikke engang sikkert klærne passer lenger når sommeren kommer, for barn vokser raskt.

Kjøp kvalitetsklær

Når du kjøper klær til barn bør du alltid satse på kvalitet. Barn sliter på klærne, og barneklær må dessuten vaskes ganske ofte. Velger du god kvalitet, tåler plaggene slitasje og hyppig vask. Kanskje de til og med kan gå i arv til neste søsken. Det er noe du bare kan drømme om dersom plaggene har dårlig kvalitet, så kjøp heller et solid plagg, selv om det kanskje koster litt mer der og da. Kvalitetsplagg som holder lenge er dessuten mindre belastende for miljøet enn billige klær som raskt går i stykker og må erstattes med nye klær.

Lær barna å vente

Du kan også lære barna å vente på de nye klærne, gjennom å love at de skal få noe nytt når dere skal på ferie. Lær barna å ta vare på klærne sine, slik at de holder lenge, og forklar dem gjerne at overforbruk av klær ikke er bra for miljøet. Barn forstår dette, og hvis du kjøper klær til barna litt sjeldnere, blir de desto mer begeistret når de får noe nytt. Kjøper du klær sjeldnere, kan du dessuten legge mer penger i det du faktisk kjøper, slik at du har råd til klær som varer lengre. Ferieturen er en fin anledning til å unne seg litt ekstra. Besøk Kidsbrandstore for å finne herlige klær til alle aldersgrupper. Sorter klærne etter merke eller kategori dersom det er noe spesielt du er ute etter. Handler du på nettet sparer du tid, og du får pakken levert enten på posten, i en pakkeboks eller rett hjem, alt etter hva du selv ønsker. Du trenger ikke å dra med deg motvillige barn i butikkene, men kan heller velge ut det barna trenger i ro og mak, helt uten stress. Da kan feriefølelsen starte allerede mens du sitter i godstolen og handler klærne dere trenger til turen.

ashe