Oslo sine hoteller

Luksushotellet The Thief i Oslo

Luksushotellet «The Thief» finner man lokalisert på Oslo sin beste vestkant på Tjuvholmen. Dette området som ikke var kategorisert som et av de beste områdene i Oslo er nå et av de mest populære og eksklusive som hovedstaden har å by på for tilreisende og dem som bor i Oslo fra før.

Dette eksklusive hotellet er en del av Choice-hotellkjeden sine hoteller og konseptet her er at man skal få den beste servicen som kunde her. De som jobber her hver dag strekker seg veldig langt for å gi kundene en fantastisk service og dette hotellet kan både skilte med egen spa-avdeling som alle gjestene kan benytte seg av når de måtte ønske dette og ekstraordinære restauranter der man kan få nydelige kulinariske opplevelser i matveien. Tar man foreksempel The Thief Foodbar så vil bare utsikten være en god grunnfor å nyte en bedre middag her. Dette gjøres aller best sammen med sin kjære i en romantisk setting.

Her finnes også en egen cocktailbar for dem som ønsker en helaften sammen med gode venner eller sin kjære. Denne restauranten har også fått en helt ny meny.