Oslo sine hoteller

Kan jeg få forbrukslån til backpacking i Thailand?

Kunne du tenke deg å reist på backpacking i Thailand? Det høres ut som et eventyr og det er akkurat hva det er! Det er få land som egner seg bedre for en ryggsekkferie enn til smilets land. Det er billig, trygt og tilbyr et fantastisk klima med kritthvite strender, pulserende byer, vakker tropisk natur og kullinariske matopplevelser uten sidestykke. Hvis du går med en drøm om å pakke sekken og reise til Thailand, men ikke har råd til turen, finnes det en løsning på problemet. Du kan nemlig få et forbrukslån til å finansiere turen med. Les videre og vi skal fortelle deg hvordan.

Thailand – en oase for backpackere fra hele verden

Thailand har de siste 30 årene vært som en magnet og en oase for backpackere fra hele verden. De fleste backpackerne som reiser hit vil gjerne besøke hele landet, fra nord i Chiang Mai by til øyen Koh Samui i sør hvor du finner kritthvite strender og yrende småbyer. Selv om dette er et stort land, finnes det enkel tilgang til både buss, fly, båt og togtransport.

Finansiering av feriereisen med det billigste forbrukslån

Hvis du ikke ønsker å vente til du har spart opp nok penger til reiseeventyret ditt, kan du ta opp et forbrukslån uten sikkerhet. Dermed får du pengene på konto etter kun et par dager. Det finnes et utall låneselskaper på nettet som tilbyr denne typen lån. Det som er viktig er at du sammenligner de ulike lånetilbudene du får for å finne det beste og billigste forbrukslån på nettet.

Chiang Mai by i Nord-Thailand

Når finansieringen er på plass, visumet er ordnet (søk om E-visum på nettet) og flybillettene er bestilt, er det på tide å sette opp en fleksibel reiseplan. Vi vil anbefale deg å begynne i nord, nærmere bestemt Chiang Mai by. Denne byen har det meste å by på.

Alt fra vakker treskjæringskunst, majestetiske templer og et hav av markeder. Men de fleste backpackere kommer her for å oppleve trekking og ikke minst de flotte naturopplevelsene Chiang Mai har å by på.

Vandre rundt i englenes by – Bangkok

Et besøk til hovedstaden Bangkok, eller Krung Thep som byen egentlig heter på Thai, er vel verdt et besøk. Denne byen sover aldri og her finner du alt. Det er kun fantasien som setter grenser. Du finner bokstavelig alt av underholdning og serverdigheter i denne pulserende storbyen som folk både elsker eller hater.

Uansett, noen dager i Bangkok vil gi deg et hav av inntrykk som du kommer til å huske i lang, lang tid fremover. Et populært reisemål i Bangkok for backpackere er Kao San Road, som er et slags bindeledd for backpackere hvor de møtes og utveksler historier og ideer til nye reisemål.

Så, hvis du er reiselysten, men mangler penger, bør du vurdere å ta opp et billig forbrukslån. Sammenlign tilbudene og betal ned lånet så raskt som mulig når du kommer hjem.

Chok dee, krap!

(hell og lykke!)

ashe