Hotellrom som åpnes
Kunder tester Thon-hotellene

Nordic Choice hotels skaper fremtidens hotel!

Husker du den gangen da man sjekket inn på en flyplass og man måtte til skranken, stå i kø og så vente tålmodig for å sjekke inn bagasje og seg selv til en flyavgang? Ikke mange gjør det, for utviklingen har vært revolusjonerende siste 10 år. Teknologien har gjort at man kan sjekke inn automatisk og effektivt. Bagasjen sørger du selv for å levere. Dette er noe som kommer til hotellbransjen for fullt de neste årene, med automatisk innsjekk på hotellene. Sammen med et fokus på miljøet og å sørge for minimale utslipp, går blant annet kjeden Nordic Choice foran for å skape det moderne hotell.

Effektivt og mer utbytte for deg som kunde

Utsikt mot basseng og landskap.

Som kunde er man som regel ute etter å slappe av når man drar på ferie. Det betyr ikke at man ikke bryr seg om effektiv inn- og utsjekk, eller hva det koster. Tvert imot ønsker ferierende at ting skal gå smertefritt og kjapt når man kommer til hotellet man har brukt feriepenger på. Det samme gjelder forsåvidt også de som er på forretningsreiser, som gjerne kombinerer sin korte fritid med å være litt aktiv. Mange reisende liker å benytte seg av føttene, enten det gjelder å besøke gatene eller fjellene. husk riktig fottøy med viking i så fall, da lange dager kan belaste føttene ganske hardt.

Reisende endrer fokus

Om man ser på levemønster, så kan man fort se tendensene til at dagens reisende ikke har det samme fokus som før, der hotellivet med «alt inkludert» var det som lokket mest. Opplevelser med fotturer i fjellene, eller pilegrimsturer, blir stadig mer populært som ferieaktivitet. Dette, kombinert med at man ønsker å bruke mest mulig tid på opplevelser, gjør at automatisk innsjekk på hotellene i fremtiden vil være gunstig for både de ansatte og de ferierende.

ashe