Kunder tester Thon-hotellene

Hvordan velge mellom hotell og hostell

I denne verdenen som vi lever i nå skjer det store endringer hele tiden. Endringer i teknologien og hvordan vi mennesker kommuniserer med hverandre og endringer på mange andre plan. Det er også lett å se at Norge og alle andre land i hele verden er blitt multi-etniske og med alle de positive og negative forandringer som det fører med seg. Det er også stadig flere mennesker i verden som reiser, noen har reist masse i mange år og dessuten bodd i utlandet, mens andre akkurat har begynt å ta for seg i fulle drag av denne fantastiske muligheten. Siden det er så mange nå som reiser masse så fører det også til store forandringer og en massiv utbygging av hoteller og hosteller i verden. Hvordan velge mellom hotell og hostell? Dette skal vi prøve å svare på i denne artikkelen.

Hotell og hostell : Hvordan velge det beste alternativet for deg

Fordelen med å booke et hotellrom uansett om det er sammen med sin kjære eller alene om man skal møte gode venner i en annen by er at man jevnt over får en god kvalitet og som oftest en bedre kvalitet enn om man bestiller seg et rom på hostell. Det ligger også andre bonuser inne i prisen om man velger å bo på hotell.I forhold til segmentering så vil også Målgruppen være veldig ulik her. Hoteller blir som oftest valgt av ressurssterke mennesker mellom 20 til 60 år. Denne gruppen har ofte det til felles at de har en sunn og solid økonomi og en fast jobb men selvsagt så er det mange andre variabler ved denne gruppen. De som velger hostell skal som oftest besøke venner eller familie i et annet land. Mange av dem er unge og sosiale og trives med å dele hotellrommet med andre unge reiselystne som synes det er hyggelig å bli kjent med nye mennesker på sin reise. Felles for dem er også at de holder på med studier eller annet og ikke vanligvis har rukket å bygge seg opp en stor sparekonto,da er det godt å vite at de aller fleste hosteller er rimeligere enn hotell. På et hostell så deler man selve rommet og badet med andre mennesker mens man på hotell vil ha et separat hotellrom helt for seg selv og sine kjære.

Dessuten så er det som oftest frokost inkludert i selve hotellrommets regning og får en god start. Fordelen med å velge hostell er at man vil ha penger tilovers som man kan bruke på andre ting.

ashe