Lavprishotell med stil
Oslo sine hoteller

Stor pågang på lavprishoteller!

Det er ikke alltid at større og dyrere er bedre. Aldri før har det nemlig vært mer populært med lavprishoteller. Reisende er i dag kanskje mer bevisste på lommeboka og hva de vil bruke feriebudsjettet på, og velger derfor rimelige hoteller i motsetning til dyre. Kanskje er også grunnen at vi i dag kan velge og vrake blant lavprishoteller som kan skilte med både moderne fasiliteter og innbydende stil. Fellestegn for lavprishotellene er gjerne at man får det man betaler for. Du bestiller rommet for en rimelig penge og kan velge ekstra fasiliteter mot ekstra kostnad ved behov. Dette er midt i blinken for alle reisende som ikke har behov for luksus, men kun komfort for en billig penge.

Backpackere på reise i Norge

Backpackere elsker lavprishoteller

Backpackere som kommer til Norge og som ønsker å reise rundt i vårt vakre land og oppleve den norske naturen, samt våre hyggelige tettsteder og byer, har behov for lavprishotell. Ofte er også teltet med på turen, siden de allerede er klar over at de kan spare en hel del penger på å campe istedenfor å bo på dyre hotell. Selv om dyre hotellkjeder kan lokke med luksus, spa, tilstelninger og festlige ballonger, er både backpackere og en rekke andre typer utenlandske besøkende prisbevisste når de besøker Norge. Mange vil nemlig bruke minst mulig penger på overnatting, og heller mer penger på opplevelser.

En lavprishotellkjede med suksess

Den norske hotellkjeden Citybox har uttalt at 2/3 gjester er utlendinger på deres hoteller i Oslo og Bergen. Kanskje ikke så rart, siden utlendinger som besøker Norge raskt kan få bakoversveis over prisene her til lands. Faktisk er hotellkjeden blitt så populær at de nå skal åpne et nytt hotell i Oslo. Målet er også flere byer i Europa, da pågangen på lavprishoteller er svært stor verden over, spesielt i Europas hovedsteder og storbyer.

ashe