Oslo sine hoteller

Luksushotellet The Thief i Oslo

Luksushotellet «The Thief» finner man lokalisert på Oslo sin beste vestkant på Tjuvholmen. Dette området som ikke var kategorisert som et av de beste områdene i Oslo er nå et av de mest populære og eksklusive som hovedstaden har å by på for tilreisende og dem som bor i Oslo fra før.

Dette eksklusive hotellet er en del av Choice-hotellkjeden sine hoteller og konseptet her er at man skal få den beste servicen som kunde her. De som jobber her hver dag strekker seg veldig langt for å gi kundene en fantastisk service og dette hotellet kan både skilte med egen spa-avdeling som alle gjestene kan benytte seg av når de måtte ønske dette og ekstraordinære restauranter der man kan få nydelige kulinariske opplevelser i matveien. Tar man foreksempel The Thief Foodbar så vil bare utsikten være en god grunnfor å nyte en bedre middag her. Dette gjøres aller best sammen med sin kjære i en romantisk setting.

Her finnes også en egen cocktailbar for dem som ønsker en helaften sammen med gode venner eller sin kjære. Denne restauranten har også fått en helt ny meny.

ashe