Oslo sine hoteller

Bilder i rammer på veggen

Bilder på veggen i fotorammer, eller på hyller og seksjoner, er noe mange finner glede i. Ferieminner og hverdagsminner lyser opp i hverdagen og er til konstant glede, inspirasjon og motivasjon. På hoteller møtes vi ofte av imponerende fotorammer med spennende motiv. Kanske resepsjonen viser et bilde av det store badelandet? Eller kanskje familiens muligheter for gøy på hotellet?

Fotorammer bringer de vakreste elementer og tanker fra magiske øyeblikk. Enten det er av barn, øvrige familiemedlemmer, spesielle helgeturer eller andre verdifulle stunder. Fotorammer skaper inntrykk enten det er hos Barnas Hotell eller i hjemmet. Fotografiene bringer verdier og gleder i hverdagen. og kan nytes igjen og igjen.

Fotografier som sier alt

Enten vi liker trerammer, sorte slanke og elegante rammer, eller kompliserte smijerns-rammer bringer fotografier og fotorammer varig varme, trygghet og gode vibrasjoner. Av og til bytter vi kanskje litt rundt på bilder. men sjelden blir de fjernet. Barnas hoteller er flinke med fremstilte bilder. De krever vår oppmerksomhet, og noen ganger kommuniserer de kun med barna. Hotell ferie og barn er utfordrende. Barn mister fort fokus og konsentrasjon, og krever spenning og handling og masse gøy.

Det er viktig at hotellet gir dem utfordring, moro, aktiviteter, og sjanser for ablegøyer. Mange hotell er gode på familievennlighet. Noen går den ekstra milen og har masse ekstra for barn. Her nevnes det Badeland, Aktivitet og lekepark, egne Barnemenyer, dyr du kan mate og kose med, og mer.

Barnas gleder foreviget i bilder

Mange flotte rammer finnes, og det er bare å starte den store utprøving. Ofte «snakker» og tiltrekker enkelte rammer oss. For hjemmekontoret og soverommet er fotorammer med familiebilder ofte favoritter. De viser tidslinjer og aldring, men gleden ved dem bare tiltar. Barn trenger det lille ekstra når det kommer til hotellferie. Et badeland er et «må ha», og jo mer aktiviteter og lekepark anlegg jo bedre blir det. Aktive barn er lykkelige barn, og fotografiene du tar forlenger alle minnene og de gode følelsene.

Ekstra fotomuligheter

Enkelte hotell rettet for barn, i deres ferier, har engasjerende og kjærkomne aktiviteter som hoppeslott, ansiktsmaling, diskotek samt at de viser kinofilmer på kvelden. Badelandet har sklier, plaskebasseng for de minste og ytterligere strømkanaler og ulike vanninstallasjoner. Her er det utallige muligheter til å ta flotte fotografier. Gleden dette gir bare øker når du etter ferien kan lage fotoalbum for barn og voksen. Hva med en stor poster av englebarna som kommer i stort tempo ned en vannsklie? Gøy og varig minne for alle involverte, og absolutt et skryte øyeblikk for poden når kompisen ser bildet!

Fotorammer, plakater og inspirasjon

De fleste hotell med barn i forsetet er som oftest omringet av flotte attraksjoner rettet mot barn i alle aldre. Slike attraksjoner kan være Inspiras Dinosauria i Sarpsborg, eller Kaptein Sabeltann for å nevne noen. Med fantastisk hotell er det et stort pluss med barneparadis, badeland eller dinosaurer nært ved. Vi får aldri nok av skremmende sjørøvere eller dinosaurer med gigantiske skarpe tenner som river oss i stykker. Både barn og voksne tiltrekkes av disse skapningene. Bilder sammen med dem blir flotte plakater på barnas rom. Sammen med speil, speil-i-speil effekter kan sammen med bilderammer og fantasi skape mange verdifulle minner i barnas soverom.

Uansett hvor du velger å ha fotorammer og bilder, så er det mange muligheter. Inspirasjon finnes overalt rundt deg, og du finner gode ideer på nettsiden vår.

ashe