Oslo sine hoteller

Hva er forskjellen på et hotell og et hostel?

Det mange ikke tenker på når de bestiller hotellrom, er at det også finnes hostel. Det er mange som har bestilt noe de tror er et billig hotellrom, men som har vist seg å være et rom i et dyrt hostel. Hva er egentlig forskjellen på et hotell og et hostel? Det er noe du skal få svar på i denne artikkelen.

Hva er et hotell?

Det mange betaler for når de bor på et hotell er at det er mer privat. Du vil få ditt eget rom og et eget bad. Hvis du velger å betale mer penger, kan du jo også få mer for pengene. Hotell regnes som litt mer eksklusivt enn hostel. Det er også slik at folk som benytter seg av hotell ofte bruker med tid på hotellet enn nødvendigvis ute i byen. Det å slappe av på hotell er noe spesielt!

Det finnes selvsagt unntak på hva som er hotell og hostel.

Hva er et hostel?

Et hostel kan regnes som et mer ungdommelig hotell. Det pleier ofte å være veldig mye billigere enn å bo på et hotell. For eksempel innebærer ofte det å bo på hostel at man deler rom med andre. Dette kan være store rom med opptil 18 senger, eller det kan være mindre rom med fire senger. Du vil betale forskjellige priser avhengig av hva slags hostel det er du bor på. Det som er praktisk med hostel er at de ofte har fasiliteter som hoteller ikke har, for eksempel kjøkken og stue. Dette gjør at du kan bli kjent med andre som bor der når du er på tur. Hostel er derfor veldig populært hos mennesker som er på backpacker-tur. Mange hostel ansetter også folk midlertidig, noe som er greit hvis du plutselig ikke har penger nok til å fortsette reisen.

ashe