Oslo sine hoteller

Hotell og hostell

Rundt om i Norge finner vi et bredt utvalg av soveplasser, enten om det er store glamorøse hoteller eller mindre luksuriøse oppholdssteder. Valget vi tar avhenger av hva man er ute etter og har behov for.

Topp 3 hoteller i Norge

#3 Grand Hotel by Scandic

Grand Hotel by Scandic finner vi i Norges hovedstad. Dette er et historisk og anerkjent hotell som ligger på Karl Johan i selve hjertet av Oslo. Her kan man ikke be om bedre beliggenhet, i tillegg til et utmerket spa og fantastiske rom, så har man også gangavstand til alle severdigheter man kunne ønske seg. Grand Hotel har også en nydelig takterrasse-bar som gir god utsikt over byen, og er ypperlig om man ønsker å unne seg noe godt i glasset.

#2 Britannia Hotel

Britannia Hotel, eller Hotell Britannia ligger i en historisk by i Trøndelag, også kjent som Trondheim. Britannia er et eksklusivt hotell med en moderne innpakning av en klassisk opplevelse. Hotellet ble nylig oppusset og oppgradert med flere praktiske fasiliteter, med blant annet komplett service spa og døgnåpent treningssenter. Hotellet rommer også en av Trondheims mest kjente restauranten ved navn Palmehaven som er bygget med en hvelving som en stjernehimmel.

#1 The Thief

Petter Stordalens mesterverk, The Thief, finner vi på Tjuvholmen i Oslo. Med slagordet «Bli robbet bort fra hverdagen» så lover de gjestene å glemme alt av stress og oppfordrer til å senke skuldrene og nyte den lukseriøse tilværelsen. Bor du på The Thief så har du gangavstand til alle severdigheter Oslo by har å tilby, samt så vil du finne byens beste restauranter kun et steinkast unna. Nevneverdige er selve Thief Roof Grill, Døgnvill og Escalon. På The Thief så sverger de til kvalitet, dyrker detaljer og strekker seg for å overraske nettopp deg som gjest. Det anbefales absolutt å prøve seg på spa’et til Thief.

Topp 3 hosteller i Norge

#3 Voss Vandrerhjem

Velkommen til Voss, Norges ekstremsport hovedstad. Om man er på utkikk etter fart og spenning er dette plassen å dra og da er det ingen beddre plass å bo på, enn Voss Vandrerhjem. Hostellet ligger omgitt av vakker natur og anses som et perfekt utgangspunkt for gjester som vil komme seg bort fra det urbane liv og utforske naturen. Rett i nærheten finner man også Voss Skydiving, som er utmerket for de som ønsker litt ekstra spenning.

#2 Horisonten Lillesand

Horisonten Lillesand er en utmerket plass å sove over på, og tilbyr også en nokså romantisk tilværelse med utsikt mot havet og horisonten. Det er en fin plass å tilbringe kvelden, og her tilbys det god mat, god service og ikke minst gode opplevelser.

#1 Preikestolen Fjellstue

Ny oppusset, moderne med nydelig treverk, rett ved foten av prekestolen. Alikevel sitter man igjen med en følelse av nasjonalromantiske tendenser. Fantastisk sted å tilbringe natten om man har ambisjoner om å våge seg ut på tuppen av prekestolen. Nydelig og god mat, samt at det naturskjønne området er noe man ikke skulle vært foruten.

ashe