Oslo sine hoteller

Dette må du tenke på når du reiser

Det er mye å tenke på når en reiser. Det kan fort føles som om du bruker mer tid og krefter på planlegging enn du får nytte i retur. Men hva er egentlig disse tingene du bør tenke på? Enten det er pakking, sikkerhet, hotell, fly eller andre ting, så er det godt å bare ha det på plass. Da kan du bruke dine forholdsregler til samtlige turer i fremtiden. Og er du heldig, så kan fort denne artikkelen ene og alene være nok for deg som drar på tur ofte.

Pakk smart

Det kanskje mest åpenbare når du reiser er at pakkingen må være smart. Her gjelder det å være flink til å ta med det som gjelder, men også å være påpasselig med at du pakker riktig i kofferten. Et godt tips her kan være å planlegge et antrekk til hver dag du skal være borte. Skal du for eksempel være borte i en uke, så legger du frem antrekk for 7 dager. Legg også gjerne til et ekstra sett med undertøy slik at du er helt sikker på at du ikke går tom. Dessuten er det viktig å pakke strategisk, slik at du ikke trenger å endevende hele kofferten din. Her er det viktig å pakke i forskjellige seksjoner helst. Sist men ikke minst, om du får tak i vakuumposer kan du vakuumpakke klærne dine i kofferten, og dermed få enda mer plass.

Få med medisiner og toalettsaker

Selv om en alltids kan kjøpe inn medisiner og toalettsaker mange steder, så er det aldeles ikke sikkert at du finner akkurat det du er ute etter. Mange steder kan det for eksempel være vanskelig å finne noe så enkelt som et apotek i nærheten. Dersom du da skulle få uventet feber, så kan det være vanskelig å i det hele tatt komme seg rundt. Vær derfor sikker på at du pakker medisiner og tabletter for hodepiner, diaré og andre vanlige problemer på reise. Dessuten, få med deg tannbørsten og resten av toalettsakene slik at du kan holde hygienen i orden på turen din. Det kan hende at ditt hotell har dette, men det er bedre å være på den sikre siden her.

Pakk smart på flyet

Enhver reisende vet hvordan du skal pakke en koffert som legges under flyet i tillegg til en håndbagasje som skal tas med på flyet. Her er det viktig å være lur, bare i tilfelle du mister kofferten. Husk å legge ved en tannbørste og en liten tube med tannpasta i håndbagasjen. Pakk gjerne også litt ekstra undertøy her. Ikke minst, husk å ta med alle verdisaker i håndbagasjen. Det er tross alt denne du kan se under hele reisen. Din koffert kan bli skadet når som helst, og dersom PC-en din blir kastet på et bagasjebånd, så kan det gå galt! Så snart du har plukket opp kofferten dog, så kan du sjekke inn på hotellet og la den perfekte reisen begynne!

ashe