Oslo sine hoteller

Opplev fjellet på et høyfjellshotell

Det er ikke alle som har hytte på fjellet, og kanskje hytte ikke engang burde være drømmen. Har du hytte, må du jo nesten dra dit, og du blir mer begrenset i feriemulighetene dine. Velger du i stedet å dra på hotellferie, er hele verden åpen for deg.

Hotellferie i høyfjellet

For et par generasjoner siden, før det ble vanlig å ha egen hytte, var det høyfjellshotellene som lokket skiturister. Hotellferie har mange fordeler, for eksempel at du slipper å lage maten selv. På hotellet er det dessuten mulig å møte folk fra hele verden, og mange har til og med funnet kjærligheten på hotellferien. I tillegg er det faktisk mer miljøvennlig å reise på høyfjellshotell, for hytter er en stor miljøbelastning, i tillegg til at de legger beslag på mye natur.

Luksus og ski i kombinasjon

Dagens høyfjellshoteller har alt du kan drømme om. Du kan gå på lange skiturer eller kjøre slalåm på dagtid, for å komme tilbake til et lunt hotellrom med restaurant, badstu, spa og kanskje et svømmebasseng. Ettersom du slipper å lage maten selv, passer hotellferie perfekt for travle barnefamilier, og med all luksusen hotellene kan by på, utkonkurrerer hotellene de fleste norske hyttene. På hotellet kan du rett og slett bare slappe av. Du trenger ikke engang å gå på ski. Hva med å dra på et høyfjellshotell for å slappe av etter at du har gjennomgått brystoptimalisering hos Motiva, og bare nyte livet og naturen før du skal tilbake igjen til en travel hverdag.

Variasjonsmuligheter til fornuftig pris

Det koster å bo på hotell, men det koster enda mer å ha hytte. Hytter trenger vedlikehold og du må betale for strøm, vann, kloakk og så videre, alt etter hvor moderne hytta er. Velger du hotell i stedet for egen hytte, har du dessuten langt flere feriemuligheter. Du kan jo oppsøke et nytt hotell, og dermed et nytt fjellområde, i hver eneste ferie. Høyfjellshotellene er et like fint utgangspunkt for fjellvandringer om sommeren, og du finner høyfjellshoteller i mange land.

ashe