Oslo sine hoteller

Vintershoppen som har alt til høyfjellshotell

Lyst å komme deg bort fra korona mas og restriksjoner. Hvorfor ikke bare ta noen måneder på høyfjellshotellet? Hvert fall kunne det friste med en uke julefeiring med skigåing, alpinbakker og afterski. Selv om det bare er på hotellrommet.

Tar dere juleferien bort fra alt kjas og mas i år, så kan det være kjekt med riktige plagg for late dager på julemarkedet, på romantiske gåturer i snøen og luftige svev i gondolen. En nettbutikk som har alt til både fest og uteaktiviteter er Stayhard. De har også ekstra Stayhard rabattkode for vinteren. La oss se på hva de har å by på.

Store avslag på alle klær

Rabattkoden er helt klart med på å gjøre livet lysere for mange. Enten man vil gi gaver eller kle opp seg selv med kule klær i julen eller en senere anledning.

Jakker på salg

Kule jakker er ikke noe om de ikke holder deg varm. Tommy Hilfiger slår til med en boblejakke TJM puffer i polyamid, et tekstil som er 100% resirkulert.

Gensere på salg

Man kan nyte herlige dager i bakken kun iført en varm genser. Det er fordi været er godt og det er lite vind. Men da bør man ikke være langt unna hotellet. Stayhard har varme gensere fra Kvarn i strikket SSC23 kabelmønster. Disse er både varme og kledelige.

Accessoires på salg

Her finner man alt man trenger på høyfjellshotellet. Kule capser, belter, lommebøker, solbriller og klokker. Ryggsekker som passer utmerket til daglige utflukter eller til å bære nisten og termosen til sitteplassen.

Boots på salg

Stayhard har så mange kule sko og boots. Det beste er at de passer utmerket for festligheter på høyfjellshotellet. Hva med et par Sneeky Steve som passer til mandige dresser på nyttårsferingen.

Stayhard har også mange andre valg på menyen, som for eksempel

  • Gift Shop
  • Face & Body
  • Studio Teens

Sjekke vintershoppen før avreise

Det er ikke dumt å handle på nett når prisene er så gode. Du kan sørger for å bestille, pakke, planlegge og drikke kaffe i mens varene pakkes og sendes til deg. Alt til en lavere pris med Stayhard rabattkode. Da kan du slippe unna kjedelige julemiddager og innpåslitne kamerater som ikke har vokst opp ennå.

ashe