Oslo sine hoteller

La deg inspirere av teppene på luksushotell!

Har du lagt merke til hvordan luksushoteller på TV gjerne har mange tepper? Dette skyldes at luksushotell gjerne har ulike temaer på de forskjellige suitene sine, hvor interiøret skal være helhetlig og stilig. I dette innlegget skal vi se nærmere på dette fenomenet.

Lekre tepper i hotellsuiter

Norske hotell har sjelden tepper på gulvene. Utenlands, for eksempel i Storbritannia er det derimot ganske vanlig med vegg-til-vegg tepper. Det kan være flere grunner til dette, men en hovedårsak kan være at oppvarming av hus er dyrere enn i Norge og at teppene bidrar til isolering. Her til lands blir vegg-til-vegg tepper ofte ansett som litt ut-datert. Der mange norske hotell ikke har noen former for tepper, skiller luksushotellet The Thief i Oslo seg ut. Et raskt bildesøk viser at de fleste rommene er nydelig innredet, og grå tepper virker å være en gjenganger under sengene og bordene i rommene deres. Det er ikke så rart. Når det kommer til gulvdekor er grå tepper et sikkert valg, da fargen er tidløs og passer til det meste. Som vi nevnte innledningsvis har suitene på luksushotell gjerne forskjellige tema og har derfor forskjellige interiørstiler. Likevel er tepper i gråtoner en gjenganger, fordi det passer til det meste.

Grunnen til at luksushotell velger å bruke tepper går nok fordi de har større inntekt, og dermed større budsjett til bruk på rengjøring. Dette tillater at de kan bruke ekstra penger på koselige interiørelementer som tepper på gulvene, dyre tekstiler og designmøbler.

Kopier suitestilen hjemme!

Nettbutikken Trendcarpet som vi linket til ovenfor har ekstremt mye lekkert, og siden grå tepper er veldig moderne har de selvsagt et stort utvalg. La deg inspirere av de ulike teppene og skaff hotellsuitestilen hjemme! Eksperimenter med ulike typer tekstiler og fargenyanser. Hva med et loddent teppe med masse tekstur? Eller et mykt, tynt teppe? Fargene strekker seg fra gråsvart til nærmest beige, så her kan du finne en nyanse som passer hjemmet ditt perfekt! Mønster kan også være ganske stilig. Hva med et teppe som er inspirert av overflaten på en marmorstein? Eller hva med et tøft grafisk mønster? Det går også an å gå for ulike former på teppene. Et rundt teppe gir et behagelig og feminint uttrykk, mens de tradisjonelle avlange teppene passer inn overalt. Et mindre kvadratisk teppe kan være stilig under et lite firkantet bord. Mulighetene er uendelige! Bruk gjerne Pintrest og søk på «luxury hotel suites» så vil du få masse treff med mye god og spennende inspirasjon.

ashe