Oslo sine hoteller

For den reiselystne – hotell eller hostell?

Har du en iboende eventyrer i deg som får deg til å drømme deg langt vekk til fjerne land, men synes at det er lite sannsynlig at drømmen vil kunne bli en realitet? Du tenker kanskje at det vil bli altfor dyrt å farte rundt på dyre hoteller og at budsjettet vil tvinge deg til å reise hjem etter kort tid.

Fortvil ikke, det finnes alternativer som kan hjelpe deg til å holde deg gående i lang tid, hvis du benytter deg av de gode mulighetene som finnes. Les videre og vi gir deg noen gode reisetips her!

Bo på hostell – billig og sosial overnattingsmulighet

Hvis du er en backpacker-type som reiser på et trangt budsjett, er det ikke bare viktig å ha utstyret i orden, slik som skikkelige sko for lange fotturer, men også det å kunne finne billige overnattingstilbud for kortere perioder.

Hvis så, er hosteller midt i blinken for deg. Du kan enkelt bestille seng i sovesal fra en rekke gode nettsider, til en rimelig penge. Dette er enkelt og svært praktisk hvis du ikke har så store krav om privatliv og er villig til å dele bad og kjøkken med andre eventyrere. Dette er en svært sosial måte å reise på, hvor du møter mange likesinnede fra alle verdens kanter som du kan dele historier med og høste mange gode reisetips fra.

Bo på hotell – privatliv og eget bad

Er du av den mer private typen som liker best å være for deg selv og ha eget privat bad, er nok hotell det beste alternativet. Ulempen med dette er at det er vesentlig dyrere enn hostell. Et annet alternativ som ligger midt mellom disse to, er gjestehus og bed & breakfast. Her kan du få et privatrom til en likevel overkommelig pris hvis du bare gjør litt research og sammenligner priser på nettet. Husk, jo tidligere du bestiller før innsjekking, desto bedre priser får du.

Velg det som passer deg selv som person best

Enten du reiser i forbindelse med jobben eller er en glad vandrer og backpacker som synes at det er viktigere å få reise så lenge som mulig, kontra å bo på et råflott hotellrom, finnes det massevis av alternativer der ute til ethvert budsjett. Nøkkelen er å vite hvor du skal lete.

Det kan også gi mange gode fordeler ved å holde deg til den samme nettsiden når du bestiller overnatting etter hvert som reisen din skrider fram, ettersom du opparbeider deg bonuspoeng og andre fordeler slik som gratis frokost, osv.

Bruk litt tid på å planlegge hvor du vil overnatte og hvilken standard du ønsker, samtidig som du planlegger reisemål for turen din. På denne måten vil du raskt bli en dyktig overnattings-booker, noe som kan spare deg for mye penger.

God tur!

ashe