Oslo sine hoteller

Hvordan få feriefølelse i din egen bolig

Hvis du noen gang har funnet det perfekte hotellet og hatt godfølelsen der, vet du hvordan man lengter etter denne følelsen når man ikke er på hotellet. Derfor er det store spørsmålet, hvordan få feriefølelse i din egen bolig? Dette er noe vi skal prøve å svare på i denne artikkelen.

Inspirasjon

Det vi anbefaler deg er at du henter inspirasjon fra de hotellene du har vært på. Dette kan ofte være hoteller med særpreg eller et hotell du bare elsket. Finn deretter ut hvor de har fått levert møblene og interiøret sitt fra.

Ofte er det ikke mye som skal til før du har et hotell i ditt eget hjem. Kanskje du kan bytte ut tapetet i stua di med et fra https://www.familietapeter.no/ for å få den ultimate stemningen? Eller kanskje det er på soverommet du ønsker å ha en utrolig deilig hotellfølelse. Det er opp til deg. Kanskje du har vært på et hostel da du var yngre, som hadde en innredning du gjerne vil etterligne. Husk at alt er mulig!

Hvordan få tak i denne informasjonen?

Det å få tak i informasjon om hvor møbler og tapeter kommer fra kan være enklere enn du tror. Det er bare å ta kontakt med hotellet, og det kan være de kan peke deg i riktig retning. Det vi anbefaler deg å huske på, er at hoteller som ikke er en del av en kjede ofte er mer løsslupne med informasjonen de gir ut. Derfor kan det lønne seg å kontakte disse først!

Det er enda flere måter du kan få feriefølelse i din egen bolig. Hvis du for eksempel bor i nærheten av et hotell er det jo mulig å prøve seg på en take away hotellfrokost derfra. Dette er et fenomen som har blitt større og større de siste årene. Det gjør også at du støtter lokalt næringsliv, noe som kan være viktig i tider der hotellene ikke har sine største inntjeningsperioder.

Hva er det du gjør for å få feriefølelse i din egen bolig? Vi vil høre dine gode tips!

ashe